Help  /  Inloggen  /  Mijn account  /  Mijn verlanglijst (0)
Zoeken
Shoppingbag
(0) EURO 0,00

Uw shoppingbag bevat momenteel geen items.

Shoppingbag
(0) EURO 0,00

Uw shoppingbag bevat momenteel geen items.

Over JSD

Wij zijn drie ambitieuze zussen die een mogelijkheid hebben gevonden om onze creativiteit om te zetten in iets tastbaars, het ontwerpen en zelf vervaardigen van meubels. De liefde voor het vak is ons met de paplepel ingegoten dankzij een bevlogen timmerman als vader die zijn beroep met veel passie uitoefent. 

 

Al onze meubels zijn handgemaakt en wij laten ons inspireren door de laatste trends. Duurzaamheid is voor ons een belangrijk aspect. Onze meubels worden vervaardigd van gebruikt hout, afgedankt hout, nieuw hout en plaatmateriaal dat het FSC keurmerk draagt. 

 

Omdat we veelal met gebruikt hout werken, zijn er meubels die eenmalig gemaakt worden. Dit betreft dan een uniek item waarvan nooit een tweede aangeboden zal worden.

 

Wij leveren niet uit voorraad, iedere bestelling (tenzij het een uniek item betreft) wordt vervaardigd op het moment dat de bestelling binnenkomt. Doordat wij niet uit voorraad leveren kunnen wij op verzoek afwijken van de standaard maten die aangeboden worden op de webshop. Schroom niet, neem rustig contact met ons op om de mogelijkheden van uw wensen te bespreken.

 

Ook maken wij meubels en interieurs in opdracht. Samen met de opdrachtgever komen we tot een ontwerp waarna we het meubel helemaal naar de wens van de opdrachtgever produceren. Op korte termijn zullen foto’s op onze site terug te vinden zijn van reeds uitgevoerde opdrachten onder de categorie ‘ Opdrachten’ . Wij zijn altijd bereid vrijblijvend een offerte op maat voor u te maken.